Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
chairedefrancais banja luka
21 juin 2021

Покретање пројекта „Erasmus buddy“ на Филолошком факултету

С обзиром на то да ће у сљедећој академској години на Филолошком факултету боравити знатно већи број долазећих студената у односу на претходне године, Тим за међународну сарадњу има у плану да им кроз покретање пројекта „Erasmus buddy“ омогући боравак у што пријатнијем и подстицајнијем амбијенту. Главни циљ „Erasmus buddy“ пројекта је повезивање страних студената с локалним студентима како би им се олакшао почетни период који ће провести у новом окружењу.

Дакле, студенти Филолошког факултета који посједују најмање Б1 ниво познавања енглеског или италијанског језика (али и других језика који се изучавају на нашем факултету), водећи се смјерницама координатора за међународну сарадњу, помагали би долазећим студентима у прикупљању неопходних докумената, представили би им Универзитет и Факултет, помогли око смјештаја и упознали их са градом.

Сви студенти заинтересовани за учешће у пројекту могу да се до краја јуна јаве нашој координаторки за међународну сарадњу (anja.pravuljac@flf.unibl.org).

Publicité
Publicité
Commentaires
chairedefrancais banja luka
Publicité
Publicité