Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
chairedefrancais banja luka
7 octobre 2013

Novi poziv za učešće u organizaciji sedmice francuske kulture

Dragi studenti,

Kako prethodni poziv za učešće u organizaciji sedmice francuske kulture koja će se odviti krajem novembra nije urodio plodom, ovom prilikom pozivam studente svih godina da nam se pridruže na sastanku 10. oktobra u 11h30 u kabinetu broj 2. Kao što je već naznačeno, centralna ličnost sedmice biće Dierot.

Smatram da je ovo lijepa prilika da studenti, pored odavanja počasti velikom piscu i filozofu, pokažu svoje kreativne sposobnosti pred širom publikom. 

Napominjem da će se centralna manifestacija održati na srpskom jeziku (znanje francuskog nije preduslov za učešće) a slobodni smo i da iskoristimo učionice na fakultetu ukoliko budete imali želju da kolegama predstavite svoj rad na francuskom.

Očekujem od vas najrazličitije prijedloge (slobodni ste da inspiraciju crpite iz svih dostupnih izvora, npr:http://diderot2013-langres.fr/fr/programmation/bienvenue-monsieur-diderot-20-septembre-5-octobre/) a ukoliko istih nemate ili vam Diderot-ovo djelo nije poznato, dođite da zajedničkim radom dođemo do ideja.

Za dodatne informacije možete mi pisati na anja.bilanovic@unibl.rs

 

Publicité
Publicité
Commentaires
chairedefrancais banja luka
Publicité
Publicité