Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
chairedefrancais banja luka
22 décembre 2021

Позив студенткињама и студентима УНИБЛ за учешће у IT Girls BizVenture онлајн шампионату

Отворен је позив студенткињама и студентима Универзитета у Бањој Луци за учешће на првом BizVenture онлајн шампионату.

Ова игра је намијењена свим студентима студенткињама Универзитета у Бањој Луци коју су жељни да науче основе предузетништва, испробају своју бизнис идеју у виртуелном свијету, али и да се забаве.

Правила игре:

  • · Регистровати профил на страници https://bizventure.ba/. Поред имена и презимена уписати и назив факултета на којим кандидаткиње и кандидати студирају.
  • · Одиграти игру и потрудити се око одговора, јер управо одговори чине ваш бизнис модел канвас (Business Model Canvas).
  • · Игру је потребно одиграти до краја, снимити цертификат и бизнис модел канвас, и све то послати на info@itgirls.ba најкасније до 30. децембра 2021. до 00.00 часова.

Сви кандидати и кандидаткиње који испуне горе наведено, остварују право учешћа на првом IT Girls BizVenture шампионату. За више инфо доступан је и видео: https://www.youtube.com/watch?v=ojf7rMrkp38 

Стручни жири ће прегледати и оцијенити све пријаве, а три најбоље оцијењена бизнис модел канваса ће бити награђена вриједним наградама као што су: лаптоп, таблет и слушалице, али и подршком у даљем развоју бизнис идеје.

Побједници такмичења ће бити проглашени до 18. јануара 2022. године.

Шампионат се реализује кроз пројекат IT Girls, као прва заједничка активност Универзитета и УНДП у оквиру раније потписаног Меморандума о сарадњи.

Publicité
Publicité
Commentaires
chairedefrancais banja luka
Publicité
Publicité