Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
chairedefrancais banja luka
19 novembre 2014

inscrivez vous à Culturethèque!

 


Dobar dan, bonjour!
 

Francuski Institut u Bosni i Hercegovini je ove godine pokrenuo novu uslugu – pristup  velikoj bazi podataka „Culturethèque". 

Šta je "Culturethèque" ?

"Culturethèque" je elektronska medijateka u kojoj možete naći sve što vas interesuje o francuskoj kulturi : muzika, časopisi, elektronske knjige, stripovi, filmovi, radio, televizija, metode za samostalno učenje francuskog jezika i  još mnogo toga.

Sa samo nekoliko klikova imaćete najbolje od francuske kulture !

Da biste otkrili "Culturethèque" i besplatno se učlanili na tri sedmice, treba da se prijavite na ovu početnu stranu  http://www.culturetheque.com/EXPLOIT .

Pristupni kod za godišnju članarinu možete dobiti u Francuskom institutu u BiH, u Sarajevu, Mostaru, Tuzli ili Banjaluci uz simboličnu naknadu od 25 KM za široku publiku, 20 KM za profesore i studente francuskog ili 15 KM za polaznike kurseva u Francuskom institutu, osnovce i srednjoškolce.

Sa godišnjom članarinom za Culturethèque imaćete pristup i štampanim, video i audio medijima koji se nalaze u prostorijama Francuskog instituta (Gundulićeva 8, preko puta restorana "San Rema")

Vidimo se, à bientôt!

Publicité
Publicité
Commentaires
chairedefrancais banja luka
Publicité
Publicité